Meld inn din idé

SSN yter service til studenter ved bl.a. utdanningsinstitusjonene til Universitetet i Sørøst-Norge (USN), lokalisert i Drammen, Bø, Kongsberg, Notodden, Porsgrunn, Rauland, Ringerike og Vestfold. Gjennom en rekke ulike tjenester og tilbud ønsker SSN å bidra til at våre tilsluttede studenter har en god opplevelse i studietiden. For å gjøre dette trenger vi innspill, så vi kan innovere og levere de beste mulige løsningene. Hjelp oss å skreddersy våre tjenester så de hjelper deg i studenthverdagen!

Hvordan kan SSNs tjenester bli bedre? Har du idéer til nye studenttilbud?

Hva kan vi i SSN gjøre for å forbedre og innovere våre eksisterende tjenester? Hjelp oss å skape nye studenttilbud, som gjør oss til den beste studentsamskipnaden i Norge. For å kunne levere de beste tjenestene til våre studenter er vi avhengig av så mange innspill som mulig. Ikke sitt på gjerdet og anta at noen allerede har sendt oss et innspill om din idé, men send inn din idé i dag! Ingen idé er for liten, ingen idé er for stor.

Hvordan fungerer det?

Publiser, lik eller kommenter en idé i idébanken.

Post tekst, bilde eller sitater i ditt innlegg. Du kan også poste HTML-kode.

Innlegget blir synlig for alle på siden. SSN får et varsel om innlegget ditt.

SSN gir deg en tilbakemelding på idéen. Om den tas i bruk vil du få beskjed.

Her ønsker vi mange gode ideer som sikrer at vi til en hver tid leverer det beste tilbudet til våre studenter. Dersom din idé blir godt mottatt av studentene med hjerter og kommentarer, vil vi realisere den og premiere deg. Ditt bidrag er viktig for oss, men ikke minst for dere. 

Publiser innlegg i

Idébanken